Kavos Pirklys

Kava Espresso House Blend

Kava Espresso House Blend

Poskonis: tamsusis šokoladas, rudasis cukrus, raudonieji obuoliai Kava pasižymi: skonio intensyvumu, kompleksiškumu Skrudinimas: tamsus Regionas: Brazilija, Nikaragva, Kolumbija, Mianmaras, Etiopija Apdorojimas: sausasis, drėgnasis Augimo aukštis: 800-2000 m virš jūros lygio Pupelių rūšis: Arabica (100%)

Paruošimo tipai
Išvalyti
Skrudinimo tipai
Į krepšelį
Registruoti lankytojai taip pat gauna lojalumo pupelių.

Pirkdami šią kavą, gausite 20 lojalumo pupelių

Kavą šviežiai paskrudinsime per 3 d.d.

Aprašymas

Ši kava- atnaujintas ir patobulintas Kavos Pirklys prekinio ženklo espresso mišinys, kurio skrudinimo lygio pasirinkti galimybės nėra, mat mišinio receptūra, įskaitant ir skrudinimo lygį, yra tikslingai sukurta ir pritaikyta espresso bei espresso kavos gėrimams ruošti (latte, cappuccino, americano, lungo, moka, flat white ir kt.), o taip pat ir juodai kavai. Ruošiant kavą aparatu, dėl tamsesnio skrudinimo lygio bei mišinį sudarančių kavų savybių, puodelyje turėtumėte pastebėti gero espresso ženklą- storą ir tankią cremą- kavos putą, kurią iš arabikos kavos pupelių, įprastai, išgauti nėra taip paprasta.
Šis mišinys sudarytas net iš penkių skirtingų regionų 100% arabikos kavos: Brazilijos, Nikaragvos, Kolumbijos, Mianmaro bei Etiopijos. Visos šios kavos- labai skirtingos, pradedant nuo augimo sąlygų iki apdorojimo būdų, o būtent šių skirtumų junginys ir receptūros proporcijų laikymasis ir yra visa šio espresso mišinio paslaptis.
Geriant šią kavą galite pajausti tamsiojo šokolado poskonį, susileijusį su deginto rudojo cukraus saldumu ir palydėtą subtilia raudonųjų obuolių rūgštele.
Jei tik mėgstate intensyvią stipresnio skonio kavą ar kavos gėrimus, o kavą ruošiate aparatu ar moka kavinuku, tuomet šis mišinys Jums turėtų patikti. Išbandykite!

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje sausoje vietoje originalioje pakuotėje 5o – 25o C temperatūroje. 

 

Papildoma informacija

Regionas

Afrika, Centrinė Amerika, Pietų Amerika

Skonio natos

, ,

Kava pasižymi

skonio intensyvumu, kompleksiškumu

Rekomenduojamas skrudinimas

tamsus

Apdorojimas

Mišrus

Augimo aukštis

800 – 2000 m

Pupelių rūšis

Arabica (100%)

Skrudinimas

Atsiliepimai

  1. Paragavome ir likome labai patenkinti. Kava labai išraiškingo skonio, kvepia juoduoju šokoladu, neturi jokios rūgštelės. Karčios kavos mėgėjams patiks :)

    monikap
  2. Superinė kava ruošiant kavos aparate. O jau putos storumas… Tobula :)

    sasta
  3. Puiki kava!

    austejalv
Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Apie kavą


  • Regionas:Afrika, Centrinė Amerika, Pietų Amerika
  • Skonio natos:Raudonieji obuoliai, rudasis cukrus, tamsusis šokoladas
  • Kava pasižymi:Skonio intensyvumu, kompleksiškumu
  • Rekomenduojamas skrudinimas:Tamsus
  • Apdorojimas:Mišrus
  • Augimo aukštis:800 – 2000 m
  • Pupelių rūšis:Arabica (100%)
  • Skrudinimas:Tamsus

Apie kavos rūšį


Ši kava- atnaujintas ir patobulintas Kavos Pirklys prekinio ženklo espresso mišinys, kurio skrudinimo lygio pasirinkti galimybės nėra, mat mišinio receptūra, įskaitant ir skrudinimo lygį, yra tikslingai sukurta ir pritaikyta espresso bei espresso kavos gėrimams ruošti (latte, cappuccino, americano, lungo, moka, flat white ir kt.), o taip pat ir juodai kavai. Ruošiant kavą aparatu, dėl tamsesnio skrudinimo lygio bei mišinį sudarančių kavų savybių, puodelyje turėtumėte pastebėti gero espresso ženklą- storą ir tankią cremą- kavos putą, kurią iš arabikos kavos pupelių, įprastai, išgauti nėra taip paprasta.
Šis mišinys sudarytas net iš penkių skirtingų regionų 100% arabikos kavos: Brazilijos, Nikaragvos, Kolumbijos, Mianmaro bei Etiopijos. Visos šios kavos- labai skirtingos, pradedant nuo augimo sąlygų iki apdorojimo būdų, o būtent šių skirtumų junginys ir receptūros proporcijų laikymasis ir yra visa šio espresso mišinio paslaptis.
Geriant šią kavą galite pajausti tamsiojo šokolado poskonį, susileijusį su deginto rudojo cukraus saldumu ir palydėtą subtilia raudonųjų obuolių rūgštele.
Jei tik mėgstate intensyvią stipresnio skonio kavą ar kavos gėrimus, o kavą ruošiate aparatu ar moka kavinuku, tuomet šis mišinys Jums turėtų patikti. Išbandykite!

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje sausoje vietoje originalioje pakuotėje 5o – 25o C temperatūroje. 

 

Apie kavos rūšį


Ši kava- atnaujintas ir patobulintas Kavos Pirklys prekinio ženklo espresso mišinys, kurio skrudinimo lygio pasirinkti galimybės nėra, mat mišinio receptūra, įskaitant ir skrudinimo lygį, yra tikslingai sukurta ir pritaikyta espresso bei espresso kavos gėrimams ruošti (latte, cappuccino, americano, lungo, moka, flat white ir kt.), o taip pat ir juodai kavai. Ruošiant kavą aparatu, dėl tamsesnio skrudinimo lygio bei mišinį sudarančių kavų savybių, puodelyje turėtumėte pastebėti gero espresso ženklą- storą ir tankią cremą- kavos putą, kurią iš arabikos kavos pupelių, įprastai, išgauti nėra taip paprasta.

Šis mišinys sudarytas net iš penkių skirtingų regionų 100% arabikos kavos: Brazilijos, Nikaragvos, Kolumbijos, Mianmaro bei Etiopijos. Visos šios kavos- labai skirtingos, pradedant nuo augimo sąlygų iki apdorojimo būdų, o būtent šių skirtumų junginys ir receptūros proporcijų laikymasis ir yra visa šio espresso mišinio paslaptis.
Geriant šią kavą galite pajausti tamsiojo šokolado poskonį, susileijusį su deginto rudojo cukraus saldumu ir palydėtą subtilia raudonųjų obuolių rūgštele.

Klientų atsiliepimai



Atsiliepimai

  1. Paragavome ir likome labai patenkinti. Kava labai išraiškingo skonio, kvepia juoduoju šokoladu, neturi jokios rūgštelės. Karčios kavos mėgėjams patiks :)

    monikap
  2. Superinė kava ruošiant kavos aparate. O jau putos storumas… Tobula :)

    sasta
  3. Puiki kava!

    austejalv
Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kavos pasirinkimo gidas Kavos pasirinkimo gidas