Kavos Pirklys

Kava Costa Rica Tarrazu

Kava Costa Rica Tarrazu

Poskonis: juodasis šokoladas, citrusiniai vaisiai Kava pasižymi: ryškiu ir turtingu poskoniu, stipriu aromatu ir rūgštele Rekomenduojamas skrudinimas: šviesus / vidutinis Regionas: Tarrazu Apdorojimas: drėgnasis (angl. washed) Augimo aukštis: 1200-1800 m virš jūros lygio Pupelių rūšis: Arabica (Caturra, Catuai) Derliaus rinkimo laikotarpis: gruodis- vasaris *DETALESNĮ APRAŠYMĄ SKAITYKITE ŽEMIAU*

Skrudinimo tipai
Išvalyti
Paruošimo tipai
Į krepšelį
Registruoti lankytojai taip pat gauna lojalumo pupelių.

Pirkdami šią kavą, gausite 20 lojalumo pupelių

Kavą šviežiai paskrudinsime per 3 d.d.

Aprašymas

Costa Rica Tarrazu- tai aukščiausios kokybės ir labiausiai vertinama kavos pupelių rūšis Kosta Rikoje turinti „SHB“ (Strictly Hard Bean) statusą. Tai reiškia, jog kava auginta aukščiau kaip 1200 m virš jūros lygio. Kavos brendimo laikotarpis tokiame aukštyje yra kur kas ilgesnis, o tai suteikia kavai geresnes aromatines savybes, turtingesnį skonį bei tvirtumą kavos pupelėms. 
Tarrazu regionas yra įsikūręs centrinėje Kosta Rikos dalyje, Paoso ugnikalnio regione, kuris yra laikomas kaip viena tinkamiausių vietų itin kokybiškos kavos auginimui. Vulkaninės kilmės gruntas, aukštai virš jūros lygio iškilę kalnai ir tinkamos oro sąlygos- tai svarbiausi faktoriai, lemiantys puikiai vertinamą šios kavos skonį ir aromatines savybes.

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje sausoje vietoje originalioje pakuotėje 5o – 25o C temperatūroje.

 

Papildoma informacija

Šalis

Kosta Rika

Regionas

Centrinė Amerika, Tarrazu

Skonio natos

,

Kava pasižymi

ryškiu ir turtingu poskoniu, stipriu aromatu ir rūgštele

Rekomenduojamas skrudinimas

vidutinis

Apdorojimas

Drėgnasis

Augimo aukštis

1200 – 1800 m

Pupelių rūšis

Arabica (Caturra, Catuai)

Derliaus rinkimo laikotarpis

gruodis – vasaris

Atsiliepimai

  1. Užsisakius šviesaus skrudinimo, visai kitas spektro galas, lyginant su tamsaus skrudinimo parduotuvinėm kavom. Pasiruoškit pradžiai nedideliam intensyvumui kavos, bet rūgštumas, jo turtingumas, gal padės pažinti šviesaus skrudinimo pusę ir kokybišką pupelę. Ne tradicinės tirštos, karčios kavos mėgėjui.

    daftaz
  2. Šviesaus skrudinimo – nuostabi! Mėgstantiems natūralią rūgštelę ir nemėgstantiems karčios kavos. Ji maloni gerti ir be jokio cukraus!

    da1ia
  3. Mėgstantiems kavą su šiek tiek rūgštelės. Užsakiau vidutinio skrudinimo, espresas, labiausiai patikęs receptas 18 g. – 38 g. per +-28 s., įdomaus potyrio kava, pradžioje juntama maloni rūgštelė, vėliau juodasis šokoladas, poskonis ilgai išliekantis ir saldus. Tam tikrais aspektais, kava primena sultingą nektariną.

    mrespresso
Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Apie kavą


  • Šalis:Kosta Rika
  • Regionas:Centrinė Amerika, Tarrazu
  • Skonio natos:Citrusiniai vaisiai, juodasis šokoladas
  • Kava pasižymi:Ryškiu ir turtingu poskoniu, stipriu aromatu ir rūgštele
  • Rekomenduojamas skrudinimas:Vidutinis
  • Apdorojimas:Drėgnasis
  • Augimo aukštis:1200 – 1800 m
  • Pupelių rūšis:Arabica (Caturra, Catuai)
  • Derliaus rinkimo laikotarpis:Gruodis – vasaris

Apie kavos rūšį


Costa Rica Tarrazu- tai aukščiausios kokybės ir labiausiai vertinama kavos pupelių rūšis Kosta Rikoje turinti „SHB“ (Strictly Hard Bean) statusą. Tai reiškia, jog kava auginta aukščiau kaip 1200 m virš jūros lygio. Kavos brendimo laikotarpis tokiame aukštyje yra kur kas ilgesnis, o tai suteikia kavai geresnes aromatines savybes, turtingesnį skonį bei tvirtumą kavos pupelėms. 
Tarrazu regionas yra įsikūręs centrinėje Kosta Rikos dalyje, Paoso ugnikalnio regione, kuris yra laikomas kaip viena tinkamiausių vietų itin kokybiškos kavos auginimui. Vulkaninės kilmės gruntas, aukštai virš jūros lygio iškilę kalnai ir tinkamos oro sąlygos- tai svarbiausi faktoriai, lemiantys puikiai vertinamą šios kavos skonį ir aromatines savybes.

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje sausoje vietoje originalioje pakuotėje 5o – 25o C temperatūroje.

 

Apie kavos rūšį


Costa Rica Tarrazu- tai aukščiausios kokybės ir labiausiai vertinama kavos pupelių rūšis Kosta Rikoje turinti „SHB“ (Strictly Hard Bean) statusą. Tai reiškia, jog kava auginta aukščiau kaip 1200 m virš jūros lygio. Kavos brendimo laikotarpis tokiame aukštyje yra kur kas ilgesnis, o tai suteikia kavai geresnes aromatines savybes, turtingesnį skonį bei tvirtumą kavos pupelėms. 

Tarrazu regionas yra įsikūręs centrinėje Kosta Rikos dalyje, Paoso ugnikalnio regione, kuris yra laikomas kaip viena tinkamiausių vietų itin kokybiškos kavos auginimui. Vulkaninės kilmės gruntas, aukštai virš jūros lygio iškilę kalnai ir tinkamos oro sąlygos- tai svarbiausi faktoriai, lemiantys puikiai vertinamą šios kavos skonį ir aromatines savybes.

Klientų atsiliepimai



Atsiliepimai

  1. Užsisakius šviesaus skrudinimo, visai kitas spektro galas, lyginant su tamsaus skrudinimo parduotuvinėm kavom. Pasiruoškit pradžiai nedideliam intensyvumui kavos, bet rūgštumas, jo turtingumas, gal padės pažinti šviesaus skrudinimo pusę ir kokybišką pupelę. Ne tradicinės tirštos, karčios kavos mėgėjui.

    daftaz
  2. Šviesaus skrudinimo – nuostabi! Mėgstantiems natūralią rūgštelę ir nemėgstantiems karčios kavos. Ji maloni gerti ir be jokio cukraus!

    da1ia
  3. Mėgstantiems kavą su šiek tiek rūgštelės. Užsakiau vidutinio skrudinimo, espresas, labiausiai patikęs receptas 18 g. – 38 g. per +-28 s., įdomaus potyrio kava, pradžioje juntama maloni rūgštelė, vėliau juodasis šokoladas, poskonis ilgai išliekantis ir saldus. Tam tikrais aspektais, kava primena sultingą nektariną.

    mrespresso
Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kavos pasirinkimo gidas Kavos pasirinkimo gidas