Kavos Pirklys

Lazdyno riešutų GIANDUJA

Lazdyno riešutų GIANDUJA

Gianduja – gerai pažįstamas kakavos ir lazdyno riešutų derinys. Nors jis atsirado Italijoje, mums jis – savitas ir artimas. Lietuvių mitologijoje būta deivės Lazdonos, globojusios lazdynus, o Aukštaitijos regiono sutartinėse (lietuvių liaudies dainose, įtrauktose į UNESCO nematerealaus žmonijos paveldo sąrašą) lazdynas vadinamas Gyvybės medžiu, išaugusiu vidury vandenų. Lazdyno riešutai buvo svarbus maistas senovės lietuviams, taip…

Lazdyno riešutų GIANDUJA

Gianduja – gerai pažįstamas kakavos ir lazdyno riešutų derinys. Nors jis atsirado Italijoje, mums jis – savitas ir artimas. Lietuvių mitologijoje būta deivės Lazdonos, globojusios lazdynus, o Aukštaitijos regiono sutartinėse (lietuvių liaudies dainose, įtrauktose į UNESCO nematerealaus žmonijos paveldo sąrašą) lazdynas vadinamas Gyvybės medžiu, išaugusiu vidury vandenų. Lazdyno riešutai buvo svarbus maistas senovės lietuviams, taip pat sakralūs, todėl visada puošdavo šventinių vaišių stalą.

7,00 



Pirkdami šią kavą, gausite 20 lojalumo pupelių

Kavą šviežiai paskrudinsime per 3 d.d.

Aprašymas

Sudedamosios dalys:

kakavos pupelės*, lazdyno riešutai (30 %), cukrus*, kakavos sviestas*.
Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %

*ekologiška

Grynasis svoris 60g

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

 

Kakavos pupelių kilmė:

Šalis/Regionas: Dominikos Respublika, San Francisko de Macoris

Eksportuotojas:  ÖKO Caribe

Kakavos pupelės supirktos iš 181 Duarte provincijos ūkininkų

Fermentacija: 5-6 dienos medinėse dėžėse

Džiovinimas: ant padėklų atviroje saulėtoje vietoje

 

Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Lazdyno riešutų GIANDUJA”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Apie kavą


    Apie kavos rūšį


    Sudedamosios dalys:

    kakavos pupelės*, lazdyno riešutai (30 %), cukrus*, kakavos sviestas*.
    Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %

    *ekologiška

    Grynasis svoris 60g

    Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

     

    Kakavos pupelių kilmė:

    Šalis/Regionas: Dominikos Respublika, San Francisko de Macoris

    Eksportuotojas:  ÖKO Caribe

    Kakavos pupelės supirktos iš 181 Duarte provincijos ūkininkų

    Fermentacija: 5-6 dienos medinėse dėžėse

    Džiovinimas: ant padėklų atviroje saulėtoje vietoje

     

    Laikymo sąlygos:
    Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

    Apie kavos rūšį


    Klientų atsiliepimai



    Atsiliepimai

    Atsiliepimų dar nėra.

    Būkite pirmas aprašęs “Lazdyno riešutų GIANDUJA”

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Kavos pasirinkimo gidas Kavos pasirinkimo gidas