Kavos Pirklys

Rūšinis juodasis šokoladas Peru Urumbamba, 70%

Rūšinis juodasis šokoladas Peru Urumbamba, 70%

Kakavai neįprastame aukštyje, Maču Pikču tvirtovės apylinkėse, Urubambos upės slėnyje, auga seni ir tvirti „Chuncho” kakavmedžiai. O jie tikrai įspūdingi – kai kuriems net 200 metų! Ilgą laiką buvo manyta, jog ši pupelių rūšis išnykusi, tačiau neseniai vėl atrasta ir pripažinta kaip aromatingiausia kakava pasaulyje. Peru Urubamba šokoladas itin švelnios tekstūros, pilnas gėlių, žalumos ir…

Rūšinis juodasis šokoladas Peru Urumbamba, 70%

Kakavai neįprastame aukštyje, Maču Pikču tvirtovės apylinkėse, Urubambos upės slėnyje, auga seni ir tvirti „Chuncho” kakavmedžiai. O jie tikrai įspūdingi – kai kuriems net 200 metų! Ilgą laiką buvo manyta, jog ši pupelių rūšis išnykusi, tačiau neseniai vėl atrasta ir pripažinta kaip aromatingiausia kakava pasaulyje. Peru Urubamba šokoladas itin švelnios tekstūros, pilnas gėlių, žalumos ir šviežių vaisių skonio natų.

7,00 



Pirkdami šią kavą, gausite 20 lojalumo pupelių

Kavą šviežiai paskrudinsime per 3 d.d.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kakavos pupelės, cukrus*, kakavos sviestas*.
Gali būti pieno ir lazdynų riešutų pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau kaip 70 %.

*ekologiška

Grynasis svoris 60g

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

 

Kakavos pupelių kilmė:

Šalis/Regionas: Peru, Cusco (Urubambos slėnis)

Eksportuotojas: Alto Urubamba Cooperative

Kakavos pupelės supirktos iš 14 kaimų ir 63 ūkininkų

Fermentacija: 4-5 dienos medinėse dėžėse

Džiovinimas: 6-9 dienos pavėsyje ir saulėkaitoje

 

Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Rūšinis juodasis šokoladas Peru Urumbamba, 70%”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Apie kavą


    Apie kavos rūšį


    Sudedamosios dalys: kakavos pupelės, cukrus*, kakavos sviestas*.
    Gali būti pieno ir lazdynų riešutų pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau kaip 70 %.

    *ekologiška

    Grynasis svoris 60g

    Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

     

    Kakavos pupelių kilmė:

    Šalis/Regionas: Peru, Cusco (Urubambos slėnis)

    Eksportuotojas: Alto Urubamba Cooperative

    Kakavos pupelės supirktos iš 14 kaimų ir 63 ūkininkų

    Fermentacija: 4-5 dienos medinėse dėžėse

    Džiovinimas: 6-9 dienos pavėsyje ir saulėkaitoje

     

    Laikymo sąlygos:
    Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (~18°C).

    Apie kavos rūšį


    Klientų atsiliepimai



    Atsiliepimai

    Atsiliepimų dar nėra.

    Būkite pirmas aprašęs “Rūšinis juodasis šokoladas Peru Urumbamba, 70%”

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Kavos pasirinkimo gidas Kavos pasirinkimo gidas